Udbred kendskabet til arganolie

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du har sikkert set den mange steder. På supermarkedets hylder, i diverse skønhedsbutikker. Forskellige produkter, der bliver markedsført som arganolie, selvom de ofte ikke indeholder meget mere end 5% af den marokkanske olie. Det er et problem, fordi det presser priserne i bund og desuden gør det muligt for store brands at tjene gode penge på deres såkaldte arganolieprodukter, selvom de mange gode egenskaber faktisk kun findes ved den rene olie. Man kan ikke være bekendt at gøre falsk reklame overfor forbrugerne, og derfor er det bare så vigtigt, at resten af verden får mere af vide om den fantastiske arganolie. Det kan du hjælpe med.

Sociale medier

Som sådan er der intet galt med, at virksomheder sælger blandingsprodukter, de kan være rigtig gode, men det er enormt vigtigt, at forbrugerne ved, hvad de får. Som privatperson kan du sagtens være med til at sørge for, at folk får større kendskab til forskellen på den rene olie og blandingsprodukter. Måske snakker du med venner og familie om emnet, eller spreder budskabet gennem sociale medier. Det kan gøres med likes, delinger, kommentarer eller ved selv at skrive opslag. Hver eneste ting tæller, når bare lidt flere mennesker får kendskab til arganolien.

Hvis du vil gå mere systematisk til værks …

Hvis du har lyst til at tage skridtet videre end sociale medier, kan du også vælge at gå lidt mere systematisk til værks. Det er ikke kun Danmark, der skal gøres opmærksom på olien, så du kunne jo prøve at nå længere ud i verden. Oversættelse til tysk kan være en mulighed, da det jo er vores naboland. Hvis du ikke selv er helt stærk i sproget, kan man også sagtens få professionel hjælp. Ved at sprede budskabet er det muligt at gøre en forskel for andre mennesker, og hvem vil ikke gerne være med til det?